• Event Catering

Event Catering

Ben je op zoek naar EVENT CATERING?

Zoek dan niet verder. Wij zijn namelijk de expert in EVENT CATERING. Welkom bij About Jackie!

Zakelijke Event Catering

Een origineel bedrijfsfeest organiseren en op zoek naar een activiteitenplanner?
Een aangeklede borrel geven voor uw personeel of klanten?
Uw klanten binden middels een seminar, training, roundtable of bijeenkomst?
Maak een (vrijblijvende) afspraak met About Jackie. Wij nemen alle zorgen uithanden en regelen alles van a tot z, zodat u zich kunt richten op uw werk.

Privé Event Catering

Wilt u een bruiloft organiseren en bent u op zoek naar een weddingplanner?
Geeft u een feest omdat u een bijzondere leeftijd heeft behaald?
Viert u uw koperen, zilveren of gouden huwelijk?
Maak een (vrijblijvende) afspraak met About Jackie. Wij nemen alle zorgen uithanden en regelen alles van a tot z, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Event catering

Dankzij jarenlange ervaring binnen de eventbranche is About Jackie de loyale partner en kunt u voor elk event bij ons terecht. Door samenspel van warme gastvrijheid, een mooie ambiance, de smaaksensatie van gerechten zorgt About Jackie voor een hele nieuwe beleving, een onvergetelijk samenzijn. About Jackie wil het verschil maken voor haar klanten en doet net een stapje meer.

Onze EVENT CATERING wordt niet snel vergeten. Wij regelen de aankleding die passend is voor uw event en voor de catering gebruiken wij hoogstaande producten van de zuiverste samenstelling bij voorkeur van Nederlandse bodem. Achter elk ingrediënt gaat een traditie schuil, About Jackie kent het verhaal, dat de ingrediënten vertellen en dit is terug te vinden in elk detail van het eindresultaat. De gerechten van About Jackie fascineren, verleiden en begeesteren.

Overtuigd?

Maak een afspraak of kom langs. About Jackie is gevestigd in Amsterdam West op de Bos en Lommerweg 313, vlak langs A10 West, maar ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Tot ziens! Neem contact met ons op via +31 (0)20-767 0467 of info@aboutjackie.nl. WWW.ABOUTJACKIE.NL

Opening hours

MON Closed  
TUE 11AM Keuken tot 21:30 PM
WED 11AM Keuken tot 21:30 PM
THU 11AM Keuken tot 21:30 PM
FRI 11AM Keuken tot 21:30 PM
SAT 11AM Keuken tot 21:30 PM
SUN Closed  

About Jackie
Bos en Lommerweg 313
1055 DZ Amsterdam
+31 (0)20-7670467
info@aboutjackie.nl
WWW.ABOUTJACKIE.NL