• Event catering voor lunch en diner
  • Event catering voor lunch en diner

Event catering voor lunch en diner

Heeft u een bijeenkomst of iets te vieren en bent u op zoek naar bijzondere catering?

About Jackie biedt een catering aan die niet snel wordt vergeten. Hoogstaande producten met elk een eigen verhaal en aankleding die past bij elk event. Wilt u een buffet bij een bijeenkomst,  hapjes voor bij een borrel, een wereld lunch, een zes-gangen diner of een wijnproeverij op locatie? Geen probleem, About Jackie verzorgt alles van a tot z in uw vertrouwde omgeving.

Neem contact met ons op

via +31 (0)20-767 0467 of info@aboutjackie.nl.

Private dining

Met een professionele chef-kok beleeft u eten op een geheel andere wijze. Dineren op een manier zoals het hoort; een moment van genieten. About Jackie biedt hier de uitkomst voor: een chef-kok aan huis of in de zaak.

Laat uw zintuigen prikkelen door een van de professionele chef-koks van About Jackie. Zij komen bij u thuis of uw bedrijf om het gehele diner te verzorgen. Van het tafellinnen tot een uitgebreid menu met de prachtigste wijnen; alles is mogelijk. About Jackie zorgt ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van een verrassende en zorgeloze avond.

Events

Dankzij jarenlange ervaring binnen de eventbranche is About Jackie uw loyale partner en kunt u voor elk event bij ons terecht:

  • Kick-offs, bedrijfsfeesten en galafeesten
  • Klantbinding middels seminars, trainingen, roundtables of andere bijeenkomsten
  • Bruiloften, koperen, zilveren of gouden huwelijkfeesten
  • Verjaardagsfeesten

Maak een (vrijblijvende) afspraak met About Jackie. Wij nemen alle zorgen uithanden zodat u geen zorgen heeft. Neem contact met ons op via +31 (0)20-767 0467 of info@aboutjackie.nl

Lunch

About Jackie levert aan diverse bedrijven de lunch. Onze bestellijst kunt u voor 11 uur mailen naar info@aboutjackie.nl en dan zal de bestelling vanaf 12 uur klaar staan. Grote bestellingen kunnen wij kosteloos bezorgen.