• About Jackie
  • About Jackie

About Jackie

Een hele nieuwe beleving

About Jackie is een uniek concept en gaat over gevoel, passie en beleving in zijn puurste vorm. Door samenspel van warme gastvrijheid, een mooie ambiance, de smaaksensatie van gerechten zorgt About Jackie voor een hele nieuwe beleving, een onvergetelijk samenzijn.

About Jackie is de plek voor puur en ambachtelijk eten, gebruikt alleen ingrediënten en producten met de zuiverste samenstelling bij voorkeur van Nederlandse bodem. Achter elk ingrediënt gaat een traditie schuil, About Jackie kent het verhaal, dat de ingrediënten vertellen en dit is terug te vinden in elk detail van het eindresultaat. De gerechten van About Jackie fascineren, verleiden en begeesteren.

About Jackie is uw allround partner voor events en catering, heeft een sfeervol restaurant voor lunch en diner, is een traiteur voor het bestellen en/of afhalen van lunchpakketten en ambachtelijke gerechten en is ook nog een winkel waar u de mooiste wijnen en authentieke delicatessen kunt kopen die in een mooie cadeauverpakking geleverd kunnen worden.

About Jackie – Pure Delicious!